У Чернівецькій області для бізнесу вводять графіки обмеження споживання електроенергії

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області для бізнесу вводять графіки обмеження споживання електроенергії

Поділись новиною:

Через виникнення дефіциту потужності в енергосистемі України НЕК «Укренерго» ввела графіки обмеження споживання електричної потужності для всіх регіонів України.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Зазначається, що графіки торкнуться лише юридичних споживачів, водночас погодинних обмежень для побутових споживачів наразі не передбачається.

Обмеження у три черги заплановані на 18 квітня з 8:00 до 22:00. Їх обсяг буде незначним – 2 МВт*год.

Нагадаємо, в останні дні через похолодання в українській енергосистемі фіксують дефіцити потужності. 15 квітня Диспетчерський центр «Укренерго» з 20:00 до 22:00 залучав аварійну допомогу від операторів енергосистем Польщі та Румунії.

Відтак, буковинців закликали у години вечірнього максимального споживання з 19:00 до 22:00 обмежити користування потужними енергомісткими приладами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано