У Чернівцях арештували чоловіка, якого підозрюють у виготовлені та продажі наркотиків

Пошук
UA EN

У Чернівцях арештували чоловіка, якого підозрюють у виготовлені та продажі наркотиків

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівцях викрили чоловіка, який підозрюється у виготовлені та продажі наркотиків. За клопотання слідчих поліції суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Поліцейські викрили протиправну діяльність 42-річного чернівчанина 28 квітня цього року. Зазначається, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили і вилучили в нього:

  • знаряддя для охолодження прекурсорів і виготовлення наркотиків;
  • 50 грамів речовини білого кольору, зовні схожою на амфетамін;
  • 50 грамів речовини зеленого кольору, зовні схожою на канабіс.

Результати експертизи засвідчили, що вилучені речовини є амфетаміном та канабісом, обіг яких в Україні заборонений.

Попередня вартість вилученого за цінами «чорного ринку» — понад 50 тисяч гривень. При цьому незаконний обіг наркотиків становив 150 тисяч гривень щомісяця.

Відтак, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів передбачених:

  • ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів);
  • ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

Нині триває досудове розслідування. Відповідно до санкції статей, фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що румунські правоохоронці на «Порубному» передали ДБР одного з організаторів міжнародного наркосиндикату.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано