У чернівецькій гімназії №5 з’явилася нова директорка: що про неї відомо

Пошук
UA EN

У чернівецькій гімназії №5 з’явилася нова директорка: що про неї відомо

Поділись новиною:

Ірину Антонюк призначили на посаду директорки гімназії №5 «Інтеграл» у Чернівцях.

Про це повідомили в управлінні освіти Чернівецької міської ради, пише С4.

Зазначається, що Ірина Антонюк закінчила педагогічний коледж ЧНУ ім. Ю. Федьковича за спеціальністю «початкова освіта». Згодом навчалася на факультеті математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича, здобула ступінь магістра.

З 2011 до 2019 року працювала в педагогічному фаховому коледжі ЧНУ, а з 2020 року – у чернівецькій ЗОШ №14 (тепер ліцей №14) вчителем математики та інформатики, а також заступником директора з навчально-виховної роботи.

У 2024 році Ірина Антонюк взяла участь у першому освітньому проєкті «Школа майбутнього директора».

Нагадаємо, 29 квітня стало відомо про те, що після скандалу колишня директорка гімназії №5 Віра Сопетик написала заяву на звільнення за власним бажанням. Перед цим управління освіти оголосила їй догану за порушення прав дітей, а також допущення приниження їх честі та гідності. У відповідь на це Сопетик подала позов до суду на управління. Перше засідання мало відбутися 25 квітня, проте позивачка не з’явилася до суду, тож слухання перенесли на 1 травня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано