На Буковині затримали чоловіка, який за майже 2,5 млн грн хотів доправити ухилянтів за кордон

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який за майже 2,5 млн грн хотів доправити ухилянтів за кордон

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці вкотре викрили канал незаконного переправлення ухилянтів за кордон та його організатора.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що 32-річний житель села Браїлівка Дністровського району підшукав «клієнтів», які бажали потрапити до сусідньої Республіки Молдова, оминувши пункт пропуску. Вартість своїх послуг чоловік оцінив від 6000 доларів США до 10000 євро з особи.

Так, 25 квітня в селі Нелипівці прикордонники спільно з оперативниками міграційної поліції викрили зловмисника, який на автомобілі намагався доправити вісьмох чоловіків до державного кордону.

Правоохоронці затримали буковинця, після чого повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що прикордонники в Чернівецькій області затримали ще сімох військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно втекти до Румунії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано