«Жива і скошена тече в мені трава»: книгу Анатолія Кичинського презентували в Чернівцях (фото)

Пошук
UA EN

«Жива і скошена тече в мені трава»: книгу Анатолія Кичинського презентували в Чернівцях (фото)

Культура
30.04
17:31

Поділись новиною:

Український письменник та художник, лауреат Шевченківської премії в галузі літератури Анатолій Кичинський представив у Чернівецькому обласному художньому музеї нове перевидання своєї книги віршів «Жива і скошена тече в мені трава», що побачила світ у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» в серії «Українська Поетична Антологія».

До книги одного з найвідоміших сучасних українських поетів, уродженця херсонського краю увійшли найкращі його вірші з усіх попередніх збірок, а також найновіші поезії.

Під час заходу присутні насолодилися не лише поезією в авторському виконанні, а й музичними творами на слова Анатолія Івановича, які виконали Народні артисти України Павло Дворський та Іван Дерда. Цікавою була й відеопрезентація картин Анатолія Кичинського, який також відомий шанувальникам живопису як автор настроєвих пейзажів і натюрмортів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вінницький поет, громадський та культурний діяч, військовий журналіст Богдан Куценко в Чернівцях у медіацентрі «Belle Vue» представив дебютну збірку віршів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано