У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді

Пошук
UA EN

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді

Політика
30.04
18:23

Поділись новиною:

Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками.

Про це повідомляє С4.

Фото: Роман Клічук/Telegram

Під час стажування студенти проходили різні тренінги та писали проєкти. Нині тим, хто успішно завершив навчання, вручили сертифікати.

Міський голова Чернівців Роман Клічук впевнений, що частина студентів уже зараз вирішить працевлаштуватися у міській раді, а інша після завершення навчання також приєднається до роботи у мерії або комунальних підприємств міста.

Фото: Роман Клічук/Telegram

«Насамперед це про прозорість та відкритість міста. Ми показуємо із середини, як це працює. А друге – залучення молоді до управління міста», – додав Роман Клічук.

Нагадаємо, стажування молоді у Чернівецькій міській раді тривало два місяці. До нього залучились здобувачі вищої освіти або випускники університетів, які проходили теоретичний і практичний етап, а опісля формували й захищали свій проєкт.

Три попередні хвилі стажування залучили понад 150 учасників, з яких 120 завершили навчання успішно, а 20 з них отримали пропозицію працевлаштування в Чернівецькій міській раді.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано