У Недобоївцях невідомі самовільно змінили дорожню розмітку

Пошук
UA EN

У Недобоївцях невідомі самовільно змінили дорожню розмітку

Поділись новиною:

На двох відрізках траси Н-03 Житомир – Чернівці у селі Недобоївці невідомі самовільно змінили дорожню розмітку.

Про це повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області, пише С4.

«Виправлення» дорожньої розмітки помітили на дорозі Н-03, що має стратегічне значення, оскільки є одним із ключових логістичних маршрутів, що з’єднує центральні та західні регіони України.

«З початком війни трафік на цій трасі значно зріс, адже нею транспортуються важливі вантажі для потреб нашої держави. А самовільна зміна розмітки може мати жахливі наслідки», – наголошують у відомстві.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури виявила два несанкціоновані втручання у діяльність дорожнього комплексу:

  • На ділянці неподалік АЗС невідомі замалювали суцільну лінію, зробивши її переривчастою. Зазначається, що це створює можливість для небезпечного заїзду/виїзду з території автозаправної станції та здійснення лівого повороту.
  • Біля місцевого торговельного центру до існуючої суцільної лінії 1.1 домалювали переривчасті, штучно створивши можливість заїзду/виїзду до ТЦ.

Вказується, що Служба доручила підряднику відновити суцільну розмітку на цих ділянках, але невідомі знову її «підправили». Виявлені факти та усі матеріали передадуть до правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі на Буковині терміново ремонтують аварійний міст через загрозу руйнування

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано