Аварійна бригада «Чернівціводоканалу» на вулиці Роменській замінює 40-річний каналізаційний колодязь

Пошук
UA EN

Аварійна бригада «Чернівціводоканалу» на вулиці Роменській замінює 40-річний каналізаційний колодязь

Поділись новиною:

Щоденно працівники «Чернівціводоканалу» отримують щонайменше 10 викликів від містян. Днями комунальники почали ремонт на вулиці Роменській.

Які роботи провели – дізнавалися журналісти С4.

Аварійна бригада каналізаційного відділу «Чернівціводоканалу» працює в районі Гарячого Урбану. Тут замінюють аварійний колодязь.

«Основа лишилася ціла, а верхню частину через велику кількість сірководню демонтували і склали з ЖБ-кілець новий колодязь, відновили каналізування. Тут був частковий провал, земля просіла і ми відреагували, завезли матеріал», – говорить начальник каналізаційної дільниці КП «Чернівціводоканал» Василь Солонар.

Старому колодязю – понад 40 років. Стан більшості каналізаційних конструкцій у Чернівцях погіршуються здебільшого після зимового періоду. За рік у місті комунальники замінюють від восьми до 15 таких колодязів.

«Робимо в міру того, скільки є людей. Зараз дефіцит з кадрами, стараємося оперативно, не завжди виходить. 300 погонних каналізацій по місту, бригади три-чотири вдень. Людей катастрофічно не вистачає – це крик, це плач душі – нема кому оперативно реагувати», – бідкається Василь Солонар.

Наступного тижня на локації у районі Гарячого урбану після завершення робіт планують облаштувати територію.  

«Наразі нами вивчається питання дослідження стану колодязя 600 мм підвідного до цієї ж магістралі, буде вивчатися питання його заміни, зараз робимо герметизацію і наступного тижня хочемо проводити заміни, тут наводити будемо благоустрій. За потреби ще один колодязь приблизно такого типу будемо замінювати, не чекати поки він складеться, а забігаючи наперед робити його заміну», – додав начальник каналізаційної дільниці Водоканалу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чернівецький Водоканал отримав потужний насос від міжнародних партнерів

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано