У Чернівцях на перехресті вулиць Університетської та Бандери встановили делініатори

Пошук
UA EN

У Чернівцях на перехресті вулиць Університетської та Бандери встановили делініатори

Поділись новиною:

На перехресті вулиць Університетської та С. Бандери в Чернівцях з’явилися 29 гумових делініаторів. Їхнє встановлення посприяє безпеці пішоходів та пришвидшенню проїзду, а також унеможливить незаконне паркування.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку NE:Urban.

Зазначається, що відтепер довжина пішохідного переходу скоротилась майже вдвічі. Тож пішоходи перебуватимуть на проїжджій частині менше часу, а відтак зменшиться ймовірність небезпеки для них. Водночас для водіїв зменшиться час очікування, поки пішоходи пройдуть довгий перехід.

Також це допоможе уникнути незаконного паркування автомобілів у межах перехрестя, що заважає громадському транспорту та пішоходам.

«Бюджетні кошти на стовпчики використані не були. Їхня вартість — незначна, тому вони є хорошим засобом перепланування міського простору в умовах відсутності грошей на капітальні роботи», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Чернівцях частково перекриють рух транспортних засобів по вулиці Грушевського.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Перше в Україні братське поховання відбулося 2 травня у Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях 2 травня відбулося перше братське поховання в Україні. На кладовищі «Садгора» попрощалися з 19 військовослужбовцями, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського ав...
Війна
02.05
16:03
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано