Поліцейські на Буковині на Великдень посилено патрулюватимуть територію області

Пошук
UA EN

Поліцейські на Буковині на Великдень посилено патрулюватимуть територію області

Поділись новиною:

На Великдень правоохоронці на Буковині посилено патрулюватимуть територію Чернівецької області. Зокрема, поліцейські забезпечуватимуть правопорядок поблизу церков, стежитимуть за дотриманням комендантської години та заходів безпеки при оголошенні повітряної тривоги.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

«Ми готові миттєво реагувати на будь-які загрози чи провокації. Для цього залучатимемо додаткові піші наряди поліції, уже розроблені маршрути поліцейських екіпажів, які будуть наближені до культових споруд, працюватимуть додаткові слідчо-оперативні групи, залучені також вибухотехніки та кінологи», — зазначають у поліції.

На території Буковини комендантська година діє з 00:00 до 04:00. Тож представникам релігійних громад необхідно враховувати, що в період Великодніх свят можливі провокації ворога. Відтак, щоб мінімізувати ризики, громадян закликали відповідально і свідомо дотримуватися обмежень воєнного стану та реагувати на сигнали повітряної тривоги навіть під час святкових богослужінь і обряду освячення пасхальних кошиків.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Великдень у Чернівецькій області не будуть скасовувати комендантську годину.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано