В яке комунальне підприємство міська рада Чернівців вкладає найбільше коштів: відповідь мера Романа Клічука

Пошук
UA EN

В яке комунальне підприємство міська рада Чернівців вкладає найбільше коштів: відповідь мера Романа Клічука

Поділись новиною:

«Чернівціводоканал» серед інших міських підприємств отримує найбільше коштів з міського бюджету. Так само багато грошей виділяють на утримання міжнародного аеропорту «Чернівці» та «Чернівцітеплокомуненерго».

Про це міський голова Чернівців Роман Клічук заявив під час щомісячної пресконференції, передає С4.

За словами Клічука, для цих підприємств є певні суми, які заплановані до кінця року, але ситуація змінюється, тож підтримка може як зменшуватись, так і збільшуватись.

Найбільше коштів все ж спрямовують Водоканалу. Роман Клічук каже, що пов’язано це з тим, що підприємство не може оплачувати самостійно електроенергію, ціна якої піднялася, на відміну від тарифів на воду.

«Ціни на воду встановлює не міська вдала, а НКРЕКП. Було обіцяно на початку року, що збільшаться тарифи на воду, вони їх не підняли. Відповідно всі водоканали об’єдналися і подали до суду на НКРЕКП, бо це незаконно», — прокоментував міський голова.

Нагадаємо, під час пресконференції міський голова Роман Клічук також сказав, що роботи на аварійних ділянках магістрального трубопроводу у Чернівцях в рамках масштабної реконструкції вже почалися.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
В Україні та світі відзначають День вишиванки: як започаткували свято
Щороку в третій четвер травня в Україні та світі відзначають День вишиванки. Метою цього свята є поширення та актуалізація української культурної спадщини загалом та вишитих сорочок зокрема. Про ц...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано