На Буковині запрацювали ще дві поліцейські станції: де їх відкрили

Пошук
UA EN

На Буковині запрацювали ще дві поліцейські станції: де їх відкрили

Поділись новиною:

У Ставчанській і Неполоковецькій громадах запрацювали поліцейські станції. Їх відкрили в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Одна із відкритих станцій розташована в селі Хлівище в приміщенні старостату Ставчанської територіальної громади, до складу якої входить п’ять населених пунктів (Ставчани, Малятинці, Хлівище, Шишківці, Южинець). У ній службові обов’язки щодо забезпечення спокою і безпеки понад 6500 тисяч людей цілодобово виконуватиме поліцейський офіцер громади, капітан поліції Віктор Радомський.

Зазначається, що відкриттю станції, яка розташована по вулиці Головній, 30А, посприяла територіальна громада, яка виділила приміщення та забезпечила належні умови для виконання завдань.

Ще одну поліцейську станцію відкрили по вулиці Шевченка, 34 у Неполоковецькій територіальній громаді, яка налічує 9700 людей із шести населених пунктів: Неполоківці, П’ядиківці, Берегомет, Клокічка, Реваківці, Оршівці. Цю територію обслуговуватимуть двоє поліцейських офіцерів громади, один із яких — старший лейтенант поліції Іван Чорней, котрий уже призначений на посаду.

Наразі на Буковині функціонує 66 поліцейських станцій та два центри безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Мамалига так само відкрили поліцейську станцію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Перше в Україні братське поховання відбулося 2 травня у Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях 2 травня відбулося перше братське поховання в Україні. На кладовищі «Садгора» попрощалися з 19 військовослужбовцями, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського ав...
Війна
02.05
16:03
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано