Мешканці вулиці Горіхівської в Чернівцях тиждень перебувають без газу: коли відновлять постачання

Пошук
UA EN

Мешканці вулиці Горіхівської в Чернівцях тиждень перебувають без газу: коли відновлять постачання

Поділись новиною:

На вулиці Горіхівській у Чернівцях тиждень немає газу. Наразі фахівці ремонтують газопровід і найближчим часом обіцяють відновити постачання блакитного палива.

Про це у відеозверненні повідомив керівник технічного напрямку чернівецької філії «Газмережі» Олександр Климчук, пише С4.

Зазначається, що 12 квітня на аварійно-диспетчерську службу чернівецької філії надійшли повідомлення від жителів вулиці Горіхівської про запах газу. Під час виїзду на виклик фахівці виявили загазованість ґрунту в понад 100% на ділянці в кількасот метрів.

«Враховуючи всю небезпеку для споживачів, прийняли рішення про призупинення розподілу газу, оскільки з початку року на ділянці газопроводу в 1600 метрів виявили дев’ять ділянок електрохімічної корозії», — розповів Олександр Климчук.

Нині працівники «Газмережі» проводять роботи з кільцювання газопроводу задля відновлення розподілу блакитного палива споживачам. Орієнтовно роботи будуть завершені до кінця наступного тижня.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що для споживачів газу на Буковині запрацював особистий кабінет.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Перше в Україні братське поховання відбулося 2 травня у Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях 2 травня відбулося перше братське поховання в Україні. На кладовищі «Садгора» попрощалися з 19 військовослужбовцями, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського ав...
Війна
02.05
16:03
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано