Військовим на фронт передали перші 100 дронів, які виготовили на Буковині

Пошук
UA EN

Військовим на фронт передали перші 100 дронів, які виготовили на Буковині

Війна
18.04
10:37

Поділись новиною:

Чернівецька обласна військова адміністрація передала 107 бригаді Сил територіальної оборони 100 FPV-дронів, які виготовили на Буковині.

Про це пише С4 з посиланням на начальника ОВА Руслана Запаранюка.

За його словами, на закупівлю дронів з обласного бюджету виділили 3,9 млн грн. Окрім цих, ОВА найближчим часом придбає ще 150 квадрокоптерів.

«Пташки» забрали бойовий офіцер, командир 107 бригади Сил ТрО, підполковник Ігор Ісаченко та бійці роти ударних безпілотників.

«Для нас принципово важливим було закупити квадрокоптери в одного з буковинських виробників, адже це і підтримка місцевого бізнесу, і забезпечення робочими місцями, і внесок у розвиток економіки області», – зазначив Запаранюк і додав, що всі дрони сертифіковані і пройшли необхідні випробування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що договір з буковинським підприємством, яке виготовило дрони, уклали без участі в електронних торгах, оскільки жодну тендерну пропозицію у відведений строк не подавали.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано