Чернівецька ОВА закупить дрони для ЗСУ за майже 4 млн грн

Пошук
UA EN

Чернівецька ОВА закупить дрони для ЗСУ за майже 4 млн грн

Війна
17.04
17:15

Поділись новиною:

Чернівецька обласна військова адміністрація придбає 250 FPV-дронів на потреби Збройних сил України. На це витратять майже 4 мільйони гривень.

Про це пише С4 з посиланням на сайт Prozorro.

Договір з підрядником уклали без його участі в електронних торгах, оскільки жодну тендерну пропозицію у відведений строк не подавали.

Згідно з договором, дрони Чернівецькій ОВА мають поставити до 31 грудня 2024 року. Передбачалося, що безпілотники закуплять за 4 250 000 грн, однак фірма запропонувала нижчу ціну – 3 987 500 грн.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька міська рада за участі мера Романа Клічука та співпраці військових 107 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ передали бійцям на фронт понад сотню дронів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано