Похолодання і мокрий сніг: якої погоди очікувати буковинцям цього тижня

Пошук
UA EN

Похолодання і мокрий сніг: якої погоди очікувати буковинцям цього тижня

Поділись новиною:

Початок тижня у Чернівецькій області будуть теплими, а до кінця погода погіршиться.

Про це журналістам С4 розповіла начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

Фото: pixabay

За словами Негадайлової, тепло протримається на Буковині до вівторка, 16 квітня. Далі температура повітря знижуватиметься.

«Уже починаючи з вівторка і майже протягом всього тижня переважатиме хмарна погода. Місцями незначні дощі, які перейдуть у сніг та мокрий сніг. Сформується сніговий покрив», – зазначила синоптикиня.

Негадайлова додала, що температура повітря протягом тижня буде доволі низькою. Так, на рівнині вдень очікується не нижче 8-10 градусів тепла. У гірських районах вночі можлива мінусова температура, а вдень повітря прогріватиметься до 6-7 градусів з позначкою плюс.  

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 13 по 16 квітня у Чернівецькій області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано