Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав

Пошук
UA EN

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав

Поділись новиною:

У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів.

Про це пише С4.

Зазначимо, що за посаду змагались четверо кандидатів: Руслан Білоскурський, Ольга Мартинюк, Андрій Саміла, Мирослав Заячук. На виборах проголосували майже 1355 виборців — 93% від загальної кількості. Це науковці та викладачі, частина студентів та допоміжний персонал.

Руслан Білоскурський — декан економічного факультету. На посаді ректора він планує залучати бізнес-партнерів для реалізації різних проєктів, посилити вивчення іноземних мов, аби випускники ЧНУ були конкурентоспроможними на міжнародному економічному ринку праці.

«Перші кроки – це про підготовку до вступної кампанії, підготовку до зимового сезону і для того, щоб забезпечити з осені навчальний процес. Якщо говорити про ті кроки, які пов’язані з трансформаціями, то насамперед це цифрова трансформація: не лише отримати знання, навички та диплом, а мати добру можливість для реалізації свого творчого, спортивного, наукового потенціалу», – розповів Руслан Білоскурський.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано