Пропонували покращити мобільний зв’язок: шахраї вкрали з картки довірливої буковинки майже 175 тис. грн

Пошук
UA EN

Пропонували покращити мобільний зв’язок: шахраї вкрали з картки довірливої буковинки майже 175 тис. грн

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області стала жертвою шахраїв і втратила майже 175 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, 14 травня до Дністровського районного відділу поліції із повідомленням про шахрайство звернулася 60-річна жителька села Іванівці. Жінка розповіла поліцейським, що до неї зателефонував невідомий, який представився працівником компанії стільникової мережі.

Під приводом покращення мобільного зв’язку, співрозмовник увійшов в довіру до буковинки та дізнався код, який надійшов жінці у повідомленні. Унаслідок шахрайських дій з банківської картки заявниці було перераховано на невідомий рахунок майже 175 тисяч гривень.

За фактом незаконного заволодіння коштами буковинки слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 9 травня п’ятеро мешканців Чернівецької області потрапили на гачок аферистів і втратили майже 144 тисячі гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано