У Магальській громаді вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю

Пошук
UA EN

У Магальській громаді вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю

Поділись новиною:

У середу, 15 травня, у селі Магала Чернівецького району спалахнула пожежа в господарській будівлі. Загальна площа загоряння склала 100 кв. м.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У ДСНС зазначають, що на місце події негайно направили рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Магала та Рідківці.

Як з’ясувалось, загоряння виникло на відкритій території та перекинулося на господарську будівлю. Уже тоді вогонь помітили сусіди та викликали рятувальників.

Полум’я знищило сіно, сою, що зберігались всередині, пошкодило господарську будівлю, проте саму споруду надзвичайникам вдалось врятувати. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

Нагадаємо, на Буковині минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі. Вогонь спалахнув у господарських будівлях та на відкритій території.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано