Упродовж минулої доби на Буковині сталося дев’ять пожеж: що та де горіло

Пошук
UA EN

Упродовж минулої доби на Буковині сталося дев’ять пожеж: що та де горіло

Поділись новиною:

У Чернівецькій області протягом минулої доби сталося дев’ять пожеж. Загоряння трапилися в Дністровському, Чернівецькому, Вижницькому районах та в обласному центрі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, 15 травня на спецлінію «101» надійшло повідомлення від власників про пожежу в житловому будинку в селі Тисовець Великокучурівської громади. Вогнеборці ліквідували вогонь на площі 60 кв. м. За попередніми висновками фахівців, займання сталося через коротке замкнення електромережі.

Також у селі Перебиківці Клішковецької громади сталася пожежа в господарській будівлі зблокованій із житловим будинком. Площа пожежі склала 45 кв. м. Її ліквідувало місцеве населення до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Причину загоряння нині встановлюють фахівці ДСНС.

Окрім цього, у селі Білоусівка Сокирянської громади через необережність під час паління горіла господарська будівля на площі 20 кв. м.

Інші пожежі трапилися в Дністровському, Чернівецькому та Вижницькому районах, а також у місті Чернівці. Там горіло сміття на відкритій території та на сміттєзвалищі.

Нагадаємо, у Магальській громаді вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано