«Чоловік, історія якого вражає та надихає»: мер Роман Клічук зустрівся з відомим волонтером Григорієм Янченком

Пошук
UA EN

«Чоловік, історія якого вражає та надихає»: мер Роман Клічук зустрівся з відомим волонтером Григорієм Янченком

Війна
16.04
12:49

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук зустрівся із відомим волонтером із Херсона Григорієм Янченком. Чоловік на візку, до якого прикріплені два прапори, ще від 2014 року підтримує Збройні сили України.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку мера.

Очільник міста зазначив, що, не зважаючи на те, що після служби в радянській армії волонтер втратив обидві ноги й пальці на руках та переніс 34 операції, Григорій Янченко знаходить у собі сили допомагати нашим військовим.

«Навіть після евакуації з Херсона, де прожив понад півстоліття, не припиняє свою місію. Він об’їздив понад десять міст України, збираючи допомогу за конкретними запитами від військових та доставляючи необхідне особисто або через знайомих волонтерів. Його зусилля — це не просто допомога, це символ боротьби за свободу», — йдеться в дописі міського голови.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Роман Клічук узяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано