У Великому Кучурові місцева адвокатеса наїхала на 6-річну дівчинку: дитина у важкому стані потрапила до лікарні

Пошук
UA EN

У Великому Кучурові місцева адвокатеса наїхала на 6-річну дівчинку: дитина у важкому стані потрапила до лікарні

Поділись новиною:

У понеділок, 29 квітня, у селі Великий Кучурів сталася аварія з потерпілою дитиною. 6-річну буковинку із тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річна водійка автомобіля Kia Sportage наїхала на малолітню дівчинку. У результаті наїзду дитина отримала травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Як повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі, за кермом перебувала місцева адвокатеса. Дитина, за інформацією прокуратури, перебуває у тяжкому стані.

Зазначається, що водійка особисто повідомила працівникам поліції про дорожньо-транспортну пригоду. За результатами освідчення жінка-водій на момент ДТП була твереза.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 28 квітня в Чернівецькій області сталися одразу дві дорожньо-транспортні пригоди.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано