Буковинка довірилась псевдобанкіру і втратила 72 тисячі гривень

Пошук
UA EN

Буковинка довірилась псевдобанкіру і втратила 72 тисячі гривень

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області потрапила на гачок шахраїв і втратила зі свого рахунку чималу суму. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, 28 квітня до поліції із заявою про шахрайство звернулася 43-річна жителька обласного центру. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий, який назвався нібито працівником банку.

Під приводом верифікації банківських карток чернівчанки, співрозмовник дізнався необхідну конфіденційну інформацію. Надалі з банківського рахунку потерпілої зникло 72 тисячі гривень.

Відомості про кримінальне правопорушення співробітники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські Чернівецької області закликали громадян бути обачними й за жодних обставин не розголошувати свої персональні дані, до яких належать:

  • термін дії банківської картки;
  • PIN-код;
  • слово-пароль;
  • cvv/сvv2 коди.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що двох мешканців Чернівецької області 26 квітня також ошукали інтернет-аферисти — буковинці втратили понад 60 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській дитячій лікарні відкрили відділення невідкладних станів (фоторепортаж)
У КНП «Чернівецька міська дитяча лікарня» відбулося відкриття відділення невідкладних станів. Воно працюватиме щоденно та цілодобово. Прийматимуть дітей до 18 років. Пацієнтів у відділенні обстежу...
На Буковині після початку повномасштабної війни втричі зросли надходження від туристичного збору
Буковина ввійшла в трійку областей, де зафіксовано найбільший приріст податків від туризму. Як порівняти з 2021 роком, надходження зросли втричі. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано