На Буковині у неділю сталися дві ДТП з потерпілими: є травмовані (фото)

Пошук
UA EN

На Буковині у неділю сталися дві ДТП з потерпілими: є травмовані (фото)

Поділись новиною:

У неділю, 28 квітня, у Чернівецькій області сталися одразу дві дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, у Красноїльську, де внаслідок падіння з мотоцикла, травмувався 45-річний місцевий житель, а також у Чернівцях – там у результаті зіткнення мотоцикла Spark з автомобілем Аudi А6, тілесні ушкодження отримали 21-річний мотоцикліст та його 17-річна пасажирка.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

ДТП у Красноїльську

Попередньо поліцейські встановили, що 45-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Suzuki, не впорався з керуванням та допустив падіння із транспортного засобу. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП у Чернівцях

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася по вулиці Січових Стрільців в обласному центрі. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 21-річний житель села Колінківці, перебуваючи в стані сп’яніння, керуючи мотоциклом Spark, допустив зіткнення з автомобілем Аudi А6, під керуванням 19-річної чернівчанки.

на буковині впродовж минулої доби поліцейські задокументували дві дтп з потерпілими

Унаслідок аварії травмувалися мотоцикліст та його 17-річна пасажирка. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікувального закладу.

Відомості по події слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 27 квітня у селі Чортория загинув мотоцикліст, який врізався в електроопору.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
У Чернівецькій міській дитячій лікарні відкрили відділення невідкладних станів (фоторепортаж)
У КНП «Чернівецька міська дитяча лікарня» відбулося відкриття відділення невідкладних станів. Воно працюватиме щоденно та цілодобово. Прийматимуть дітей до 18 років. Пацієнтів у відділенні обстежу...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано