У Сокирянській громаді відкрили Алею Героїв у пам’ять про загиблих на війні захисників

Пошук
UA EN

У Сокирянській громаді відкрили Алею Героїв у пам’ять про загиблих на війні захисників

Війна
29.04
18:21

Поділись новиною:

У селі Селище відкрили Алею Героїв із портретами захисників, які загинули на російсько-українській війні. Пам’ятні банери встановили Сергію Гладкому, Віктору Откидачу, Станіславу Івашкевичу та Роману Ткачищену.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Сокирянської міської ради.

У заході взяли участь рідні та близькі полеглих військовослужбовців, школярі та освітяни, духовенство, небайдужі громадяни та представники місцевої влади.

Право відкрити Алею Героїв надали сім’ям загиблих воїнів. Також настоятель місцевого храму отець Дмитро здійснив чин освячення пам’ятного місця.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Президент посмертно відзначив трьох захисників із Сокирянщини орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано