Telegram заблокував низку важливих українських чат-ботів, – ГУР

Пошук
UA EN

Telegram заблокував низку важливих українських чат-ботів, – ГУР

29.04
09:46

Поділись новиною:

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що платформа Telegram заблокувала низку офіційних ботів, у тому числі й чат-бот української розвідки.

У повідомленні ГУР в Telegram вказується, що це відбулось всупереч правилам та публічним заявам, які декларувало керівництво платформи, пише С4.

«Сьогодні (28 квітня, – ред.) керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів, які протидіяли військовій агресії Росії проти України, в тому числі заблоковано «Головний бот розвідки», – вказують у розвідці.

Там запевнили громадян, що, попри блокування бота, їхні дані в безпеці. У ГУР попередили, що росіяни створюють боти зі схожими назвами та закликали не надсилати на них персональних даних.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській дитячій лікарні відкрили відділення невідкладних станів (фоторепортаж)
У КНП «Чернівецька міська дитяча лікарня» відбулося відкриття відділення невідкладних станів. Воно працюватиме щоденно та цілодобово. Прийматимуть дітей до 18 років. Пацієнтів у відділенні обстежу...
На Буковині після початку повномасштабної війни втричі зросли надходження від туристичного збору
Буковина ввійшла в трійку областей, де зафіксовано найбільший приріст податків від туризму. Як порівняти з 2021 роком, надходження зросли втричі. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано