Міський голова Чернівців Роман Клічук узяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Пошук
UA EN

Міський голова Чернівців Роман Клічук узяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Політика
12.04
20:18

Поділись новиною:

У Чернівцях 12 квітня вперше відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. У заході взяв участь міський голова Чернівців Роман Клічук.

Про це мер Чернівців повідомив у своєму Telegram-каналі, пише С4.

Очільник міста зазначив, що був радий вітати в Чернівцях велику кількість своїх колег майже з усієї України. Під час заходу посадовці розглянули такі питання:

  • Безпека та протидія загрозам. Обговорили протидію безпековим загрозам, організацію подолання наслідків руйнувань цивільної інфраструктури та забезпечення належного реагування органів правопорядку.
  • Підтримка національного виробництва. У фокусі дискусій була нова урядова політика, яка передбачає заходи для стимулювання вітчизняної економіки.
  • Медична реабілітація наших захисників. Особлива увага була приділена розробці та впровадженню ефективних програм реабілітації для військовослужбовців, що є важливим для їхнього відновлення.
  • Європейська інтеграція. Нові можливості та виклики, які відкриваються перед нашими громадам на шляху інтеграції України до Європейського Союзу.

«Конгрес став платформою для обміну досвідом, взаємодії та формування стратегічних підходів до вирішення нагальних проблем. Тож визначили напрямки майбутньої роботи для досягнення спільної мети — благополуччя та процвітання України», — додав Роман Клічук.

Нагадаємо, до Чернівців у п’ятницю, 12 квітня, приїхав Президент України Володимир Зеленський.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано