Буковинка Христина Драгінда перемогла на чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства

Пошук
UA EN

Буковинка Христина Драгінда перемогла на чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства

Спорт
08.03
14:45

Поділись новиною:

Буковинська спортсменка Христина Драгінда перемогла на чемпіонат України із легкоатлетичного багатоборства серед серед юнаків та дівчат. Це перші змагання національного рівня для дівчини.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР із легкоатлетичного багатоборства в приміщенні серед юнаків та дівчат 2010–2011 року народження та молодше. Він тривав із 3 по 5 березня.

На дистанції 60 м (8.58сек) + 200 м (28.57сек) здобула перемогу буковинська спортсменка Христина Драгінда. Вона вихованка КЗ «ДЮСШ міста Чернівців» (тренери Чубатенко С.Ю., Арсенюк М.В., Марченко Г.М.).

Нагадаємо, п’ятеро буковинських спортсменів здобули бронзу на Чемпіонату України з лижного туризму. Зокрема, нагороди отримали Дмитро Тодосан, Діана Ізмітяр, Вадим Маник, Іван Стрельчук та Богдан Цуренко. Тренувала збірну Чернівецької області Оксана Меленко — методист Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано