ВК «Буковинка» здобула бронзу на чемпіонаті України з волейболу

Пошук
UA EN

ВК «Буковинка» здобула бронзу на чемпіонаті України з волейболу

Спорт
19.04
10:50

Поділись новиною:

Волейбольна команда з Чернівців «Буковинка» стала бронзовою призеркою Суперлiги-Дмарт сезону 2023/24 серед жінок. Чернівецькі спортсменки під час гри за третє місце перемогли своїх суперниць з Одещини.

Про це пише С4 з посиланням на сайт Професіональної волейбольної ліги України.

Вказується, що чернівчанки три рази поспіль набирали більше очок за своїх суперниць – СК «Балта» ­– у трьох партіях. Відтак, матч закінчився з рахунком 0-3 на користь ВК «Буковинка».

Привітав зі здобутими досягненнями волейболісток і міський голова Чернівців Роман Клічук. Він зазначив, що попри те, що цей сезон був сповнений напружених моментів та випробувань, спортсменки виклалися на повну та продемонстрували «чудову гру, яка заслуговує захоплення».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що футбольний клуб «Буковина» 13 квітня зіграв внічию в домашньому матчі проти «Гірника-Спорт».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у храмах Чернівців освячуватимуть кошики на Великдень
Цієї неділі, 5 травня, православні християни відзначатимуть одне із найбільших церковних свят — Великдень. Храми ПЦУ у Чернівцях справлятимуть святкові богослужіння з дотриманням комендантської годин...
Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано