У Чернівецькій області за добу сталося шість пожеж: де виникли загоряння

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області за добу сталося шість пожеж: де виникли загоряння

Поділись новиною:

Протягом 21 березня на території Буковини трапилися шість пожеж. Вогонь спалахнув у Вижницькому, Дністровському й Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, минулої доби в селі Мигове Берегометської громади виникла пожежа в приміщенні для зберігання відходів пилорами. Задимлення з будівлі помітили працівники підприємства і викликали рятувальників. Вогнеборці, які прибули на місце події, ліквідували пожежу на площі 40 кв. м. Від знищення врятували розташовану неподалік будівлю виробничого цеху. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Також у селі Бабин Кельменецької громади загорілася господарська будівля. За попередніми висновками ДСНС, причиною пожежі стало коротке замкнення. Вогонь охопив площу 50 кв. м. Рятувальники ліквідували пожежу та запобігли перекиданню полум’я на дві сусідні споруди. Унаслідок пожежі згоріла дерев’яна господарська будівля.

Решта пожеж протягом доби вогнеборці ліквідували в місті Чернівці та Чернівецькому районі.

Нагадаємо, 20 березня на території Буковини рятувальники ліквідували дві пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано