На Буковині підприємства працюватимуть з графіками обмеження потужності через дефіцит електроенергії

Пошук
UA EN

На Буковині підприємства працюватимуть з графіками обмеження потужності через дефіцит електроенергії

Війна
08.05
14:03

Поділись новиною:

У зв’язку з дефіцитом потужності в Об’єднаній енергосистемі України через пошкодження генеруючого обладнання, 8 травня НЕК «Укренерго» ввело графіки обмеження споживання електричної потужності для підприємств Чернівецької області.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Зазначається, що графіки обмеження потужності застосовуватимуть для підприємств Буковини у п’ять черг з 18:00 до 23:00. Для АТ «Чернівціобленерго» величина обмеження складає 3,3 МВт*год. 

Водночас побутових споживачів обмеження не торкнуться. Щоб уникнути погодинного споживання електроенергії для населення, енергетики наполегливо просять зменшити використання потужних приладів у вечірній пік.

«Якщо кожен з нас вимкне зайвий прилад, ми зможемо безболісно утримати енергосистему у робочому стані і забезпечити живленням об’єкти життєзабезпечення наших міст та сіл, лікарні, пекарні, оборонні підприємства», – додали в Обленерго.

Нагадаємо, у ніч на 8 травня російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Загалом ворог застосував 76 засобів повітряного нападу – 55 ракет та 21 ударний безпілотник. Повітряним силам ЗСУ вдалося знищити 59 цілей.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано