У Чернівецькій області минулої доби сталися дві пожежі: що та де горіло

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області минулої доби сталися дві пожежі: що та де горіло

Поділись новиною:

Упродовж 20 березня на території Буковини рятувальники ліквідували дві пожежі. Загоряння трапилися в Чернівецькому і Дністровському районах.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 20 березня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в місті Кіцмань Чернівецького району. На місце події прибули рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці ДСНС.

Також вогонь спалахнув у селі Ставчани Дністровського району, там горіла літня кухня. Для ліквідації пожежі на місце події направили вогнеборців 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Недобоївці. Вогнеборці ліквідували пожежу та не допустили подальшого поширення вогню. Причина пожежі, за даними ДСНС, — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Тарашани в пожежі загинула 87-річна бабуся.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано