На Буковині завадили незаконному ввезенню до України взуття вартістю понад мільйон гривень

Пошук
UA EN

На Буковині завадили незаконному ввезенню до України взуття вартістю понад мільйон гривень

Поділись новиною:

Митники в Чернівецькій області завадили незаконному ввезенню до України взуття вартістю понад мільйон гривень. Порушення виявили на пункті пропуску «Порубне-Сірет».

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької митниці.

Зазначається, що в зону митного контролю прибув вантажний автомобіль із напівпричепом під керуванням громадянина України, який переміщував із Румунії до України товари, а саме 20 351 пар взуття.

Проте в результаті повного огляду товарів, посадовці митниці встановили, що фактична кількість взуття на 3410 пар більше, ніж зазначено в товаросупровідних документах, наданих до митного контролю.

Щодо чоловіка митниці запровадили справу про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, за вчинення дій, спрямованих на переміщення товару через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом поданням митному органу як підстави для переміщення товарів підроблених документів, або таких, що містять неправдиві відомості щодо кількості товарів, їх вартості та ваги.

Взуття, загальна вартість якого перевищує 1 мільйон гривень, правоохоронці вилучили на склад митниці до прийняття судом рішення в справі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили порушників, які намагалися незаконно ввезти в Україну електронні цигарки на майже 590 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано