Стало відомо, коли планують відкрити McDonald’s та KFC у Чернівцях

Пошук
UA EN

Стало відомо, коли планують відкрити McDonald's та KFC у Чернівцях

Політика
08.03
11:16

Поділись новиною:

Орієнтовно до 1 червня в Чернівцях планують відкрити заклади швидкого харчування McDonald’s та KFC. Однак точно сказати, коли вони запрацюють, неможливо, адже є труднощі із пошуком персоналу.

Про це під час своєї пресконференції розповів міський голова Роман Клічук, пише С4.

«Ми живемо не в мирний період, і тому це добре, що хоч щось відкривається, створюються робочі місця. У McDonald’s я вже бачив, що завезено обладнання, там є певні внутрішні труднощі по сертифікації, по перевірці і стану готовності. KFC, вони теж, я думаю, на 95% готові, тому можна чекати цього протягом місяця, можливо, двох», — сказав мер.

Зазначимо, що McDonald’s у місті будують на вулиці Героїв Майдану, а KFC відкриють на вулиці Університетській.

Нагадаємо, у четвер, 7 березня, очільник міста Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що говорив міський голова.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано