У Чернівцях обрали оператора, який приймає оплату в громадському транспорті

Пошук
UA EN

У Чернівцях обрали оператора, який приймає оплату в громадському транспорті

Поділись новиною:

Чернівецьку компанію «IQ tickets» визначили оператором, який відповідає за організацію та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у пасажирському транспорті міста. Договір міський департамент транспорту та окремих питань комунального господарства з компанією підписав цьогоріч у січні.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Зазначається, що оператор контролює та відповідає за всі процеси оплати проїзду як в комунальному, так і в громадському транспорті.

«Оплата проїзду, у тому числі встановлення та обслуговування валідаторів, контроль за валідацією, розрахунки та розв’язання проблем з оплатою, – є зоною відповідальності транспортного оператора», – зазначили у мерії.

Втім контрольні функції, пов’язані з перевіркою квитків, забезпечує сам перевізник.

Куди звертатися зі скаргами

У міській раді радять звертатися зі скаргами та пропозиціями на роботу системи автоматизованої оплати за проїзд (проблемами з валідацією, оплатою з банківських карток, неправильне списання коштів) до департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства за номером +380660283890.

Нагадаємо, з 1 березня у чернівецьких тролейбусах подорожчав проїзд. Підвищення тарифу відбулося через зростання цін на електроенергію та обслуговування транспорту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано