Побили 51-річного чоловіка та втекли: поліція затримала двох буковинців, яких підозрюють в хуліганстві

Пошук
UA EN

Побили 51-річного чоловіка та втекли: поліція затримала двох буковинців, яких підозрюють в хуліганстві

Поділись новиною:

На Вижниччині поліцейські затримали двох чоловіків, які підозрюються в побитті 51-річного місцевого мешканця. Двоє буковинців, ймовірно, побили чоловіка та втекли з місця події.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що 16 березня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 51-річного жителя села Мигове, який розповів про те, що двоє невідомих побили його на території місцевого СТО.

Поліцейські встановили, що двоє невідомих осіб, підійшли до чоловіка, застосували балончик зі сльозогінним газом, штовхнули його на землю та били ногами по обличчю, кінцівках і тілу. Після чого поїхали в невідомому напрямку.

Правоохоронці спільно з небайдужими місцевими жителями розшукали чоловіків, причетних до нанесення тілесних ушкоджень буковинцю. Ними виявилися двоє жителів міста Чернівці, віком 20 та 21 рік.

Фігурантів затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили транспортний засіб із речовими доказами.

Також працівники поліції призначили низку експертиз для встановлення всіх причин та обставин інциденту.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили затриманим про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині після трьох днів пошуків затримали чоловіків, які напали на поліцейських.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано