Інтернет-шахраї вкотре обікрали двох буковинців на понад 60 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Інтернет-шахраї вкотре обікрали двох буковинців на понад 60 тисяч гривень

Поділись новиною:

Двох мешканців Чернівецької області вкотре ошукали інтернет-аферисти. Так, за минулу добу буковинці втратили понад 60 тисяч гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, 26 квітня до співробітників Чернівецького райуправління поліції звернулася 27-річна місцева жителька, яка розповіла правоохоронцям, що їй зателефонував нібито працівник банку, котрий повідомив про заблокування онлайн-банкінгу. Чернівчанка довірилась співрозмовнику і виконуючи вказівки шахрая, надала доступ до свого банківського рахунку. У результаті чого з її картки зникло 58 тисяч гривень.

Ще однією жертвою аферистів став 55-річний житель села Ставчани. Як розповів заявник працівникам поліції, він побачивши повідомлення в соціальній мережі про можливість отримання додаткової фінансової допомоги та вирішив подати заявку. Чоловік перейшов за посиланням і ввів реквізити своєї банківської картки. Унаслідок чого з його рахунку зникло понад 3000 гривень.

За фактами незаконного заволодіння коштами громадян правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліцейські Буковини вкотре закликають громадян не довіряти незнайомцям, не переходити за сумнівними посиланнями та в жодному разі не розголошувати конфіденційну інформацію, яка стосується банківських рахунків.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шестеро буковинців так само довірилися шахраям і втратили понад 160 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано