Уряд вирішив не збільшувати ціну на газ та гарячу воду до кінця літа

Пошук
UA EN

Уряд вирішив не збільшувати ціну на газ та гарячу воду до кінця літа

Поділись новиною:

Кабінет Міністрів України затвердив постанову, яка зберігає пільгову ціну на газ для постачальників тепла і гарячої води для населення до кінця літа.

Про це під час засідання уряду заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише С4.

За його словами, цього тижня державний «Нафтогаз» продовжив дію пільгової ціни на газ для населення. Вона, як і раніше, буде складати 7 грн 96 коп. за куб блакитного палива.

Також Кабмін ухвалив рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення, яка складає 2 гривні 64 копійки за кіловат.

«Залишаємо цю ціну без змін. Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня», – запевнив Шмигаль.

Як повідомлялося раніше, у Чернівцях під час опалювального сезону завдяки новому обладнанню зекономили понад 13 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Як у Чернівцях освячували Великодні кошики (фоторепортаж)
У неділю, 5 травня, всі православні християни відзначають найважливіше релігійне свято — Великдень. Чимало людей йдуть до церкви, щоб освятити продукти, паски та поставити свічку за здоров’я. У руках...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано