Оператор е-квитка пояснив, з чим пов’язане масове списання коштів з карток чернівчан

Пошук
UA EN

Оператор е-квитка пояснив, з чим пов’язане масове списання коштів з карток чернівчан

Поділись новиною:

Чернівчани у соціальних мережах поскаржилися на багаторазове списання коштів з банківських карток.

Оператор електронного квитка пояснив, що 27 березня відбулося оновлення системи, саме тому пасажирам, які здійснювали поїздки в борг, приходять сповіщення про списання коштів. Такі поїздки відбувалися з листопада 2023 року і до тепер.

«Звертаємо увагу пасажирів, які оплачують проїзд банківськими картками з недостатнім балансом. Валідатор запам’ятовує такі картки, і вони автоматично потрапляють в стоп-лист. Сьогодні система оновилась і всі ваші поїздки, по яких гроші списані раніше не були, – стягуються! Це правило діє незалежно від того, пройшов день, тиждень або місяць після такої поїздки у борг», – йдеться у дописі компанії-оператора.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях обрали оператора, який приймає оплату в громадському транспорті.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано