ЗСУ ліквідували сепаратистку «корсу», яку заочно засудив Чернівецький районний суд

Пошук
UA EN

ЗСУ ліквідували сепаратистку «корсу», яку заочно засудив Чернівецький районний суд

Війна
05.08
10:48

Поділись новиною:

Українські військовослужбовці ліквідували терористку «днр» з позивним «корса».

Про це повідомляє Телеграм-канал «СтратКом ЗСУ», пише «С4».

«Ліквідовано зрадницю народу України. Та сама «корса» (Качура Ольга Сергіївна) – псевдополковник армії линири, командир реактивного артилерійського дивізіону. Та сама…, яка в 2014 році камуфлювалась під ЗСУ і наносила удари по мирному населенню», – ідеться у повідомленні.

 У січні цього року, Шевченківський районний суд Чернівців заочно засудив до 12 років позбавлення волі учасницю терористичної організації «днр», яка керувала обстрілами позицій Збройних сил України з реактивних систем залпового вогню «Град».

За даними слідства, уродженка Донецька з позивним «корса» у 2014 році приєдналася до незаконного збройного формування «3-я окрема мотострілецька бригада «беркут», створеного на основі так званої «групи безлера». З того часу колишня співробітниця органів Міністерства внутрішніх справ України брала активну участь у терористичній діяльності. Спеціальне навчання військовій справі жінка проходила в росії.

Читайте також: Спецоперація на Чернігівщині: СБУ Чернівецької області затримала російського інформатора

Учора росЗМІ повідомили про вибухи в тимчасово окупованому Донецьку неподалік театру опери та балету, де відбувалося прощання з убитою напередодні терористкою Ольгою Качурою «корсою».

Під обстріл потрапив район готелю «Донбас Палас» у центрі міста. Неподалік, у театрі опери та балету, тривало прощання з «корсою».

Церемонію прощання з Качурою нібито перенесли через обстріл.

«По Донецьку б’ють лише самі росіяни чи «корпуси народної міліції» невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку. Нам потрібно руйнувати три речі: паливні склади, склади з артилерійськими снарядами та оперативно-тактичні штаби. Ось всі ці демонстративні удари вони нам не потрібні, вони не вирішують жодних завдань. Ось ці всі вибухи в драмтеатрі в Донецьку — це лише для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тому боці, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і давайте йти вбивати українців далі», — заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Дивіться наші новини на YouTube

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано