У Чернівцях задля розваги юнак вирішив постріляти з пістолета в повітря: у поліції показали, як його затримували

Пошук
UA EN

У Чернівцях задля розваги юнак вирішив постріляти з пістолета в повітря: у поліції показали, як його затримували

Поділись новиною:

Днями в Чернівцях затримали хлопця, який стріляв із предмета, схожого на пістолет. Аби втекти від правоохоронців, юнак заховався в під’їзді.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Чернівецької області.

Зазначається, що на лінію «102» звернулася небайдужа громадянка та повідомила про стрільбу. Відтак, інспектори роти тактико-оперативного реагування одразу вирушили на місце виклику, де виявили хлопця, який намагаючись уникнути зустрічі з поліцейськими, швидко зайшов у під’їзд.

Однак правоохоронцям все-таки вдалося затримати юнака та вилучити в нього предмет, схожий на пістолет.

Водночас у Головному управлінні Нацполіції в Чернівецькій області зазначають, що порушником виявився 20-річний місцевий житель, який здійснив чотири постріли в повітря задля розваги.

Наразі за цим фактом дізнавачі Чернівецького районного управління поліції проводять досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та призначили низку додаткових експертиз для встановлення всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Вижниччині поліцейські затримали двох чоловіків, які підозрюються в побитті 51-річного місцевого мешканця.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано