До кінця тижня у Чернівцях можуть завершити опалювальний сезон: комунальники назвали умову

Пошук
UA EN

До кінця тижня у Чернівцях можуть завершити опалювальний сезон: комунальники назвали умову

Поділись новиною:

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» планує завершити опалювальний сезон 29 березня.

Відповідний проєкт рішення розглянуть на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, повідомили на сторінці «Чернівцітеплокомуненерго» у Facebook.

За даними Чернівецького гідрометеорологічного центру, з 27 березня середньодобова температура перевищуватиме +8 градусів три доби поспіль.

«Але це не означає, що наша робота припиняється. Навпаки, гарячий період для нас тільки починається: попереду заміна мереж, ремонт та оновлення обладнання», – додали комунальники.

Варто зазначити, що з 23 березня через потепління у Чернівцях почали призупиняти теплопостачання, а ввечері його відновлювали. За таким принципом комунальники працюватимуть до офіційного завершення опалювального сезону.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Чернівцях розпочали 7 листопада 2023 року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано