У Чернівцях четверо військових силоміць затягували чоловіка в авто: у ТЦК та поліції пояснили, що сталося

Пошук
UA EN

У Чернівцях четверо військових силоміць затягували чоловіка в авто: у ТЦК та поліції пояснили, що сталося

Поділись новиною:

У мережі шириться відео, як четверо військових силоміць затягували чоловіка в авто. Спершу користувачі інтернету писали про викрадення, проте у поліції цю інформацію спростували.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Чернівецькій області та службу зав’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.

За даними поліції, близько 12-ї години дня 21 березня у Чернівцях на вулиці Головній за перевищення швидкісного режиму поліцейські зупинили транспортний засіб Mercedes.

«Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення з автомобіля вибіг чоловік, якого ж одразу наздогнали пасажири», – повідомили у поліції.

Пасажирами, за інформацією обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, були військові ТЦК та СП. Наразі обставини інциденту, що стався між цивільним громадянином та військовослужбовцями, які здійснювали оповіщення, з’ясовуються.

«За даним фактом призначено службову перевірку. Діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка», – запевнили у ТЦК.

Правоохоронці згодом повідомили журналістів про те, що керівництво патрульної поліції призначило службове розслідування щодо поліціянтів, які біля мікроавтобуса спостерігали за інцидентом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині затримали двох чоловіків, які збили і вдарили обухом від сокири працівника ТЦК на блокпосту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано