На Буковині затримали двох чоловіків, які збили і вдарили обухом від сокири працівника ТЦК на блокпосту  

Пошук
UA EN

На Буковині затримали двох чоловіків, які збили і вдарили обухом від сокири працівника ТЦК на блокпосту  

Поділись новиною:

Двоє жителів Вижницького району на контрольно-пропускному пункті побили працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Фото з соціальних мереж

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП «Горлеча». Водій автомобіля «ВАЗ-2121» наїхав на 41-річного працівника ТЦК та СП. Далі, розвернувшись, чоловік зупинився та вдарив обухом його в передпліччя.

Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю. Працівник ТЦК і СП отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи. 

Крім того, чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

Як повідомили журналістам С4 у службі зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП, інцидент стався під час того, як військовослужбовці проводили перевірку військово-облікових документів. Військовий, якого збила машина, мав поранення на фронті й був переведений до ТЦК та СП з бойової частини.

Співробітники поліції встановили осіб, причетних до інциденту. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. Їх правоохоронці затримали. За цим фактом поліція також розпочала кримінальне провадження. У разі доведення вини, буковинцям загрожує позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кабмін розширив повноваження працівників ТЦК та СП.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано