Поліцейській, яка цькувала учнів у гімназії №5, призначили дисциплінарне стягнення й заборонили працювати з дітьми

Пошук
UA EN

Поліцейській, яка цькувала учнів у гімназії №5, призначили дисциплінарне стягнення й заборонили працювати з дітьми

Поділись новиною:

Правоохоронці завершили службове розслідування щодо поліцейської, навколо якої розгорівся скандал із булінгом учнів у Чернівецькій гімназії №5.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, за висновком проведеної перевірки, щодо поліцейської застосували дисциплінарне стягнення у виді попередження про неповну службову відповідність. 

Крім того, до дисциплінарної відповідальності притягнули вісім правоохоронців, серед яких працівники керівної ланки Чернівецького районного управління поліції та ГУНП.

Начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло пообіцяв, що подальша служба поліцейської буде не пов’язана з дітьми.

Також керівник поліції Буковини зауважив, що нині триває перевірка інформації, яка викладена у зверненнях учасників освітнього процесу.

«До нас надійшли численні заяви від учасників освітнього процесу, зокрема і батьків. Ситуація є неоднозначною, найближчим часом перевіримо всі викладені факти і приймемо відповідні рішення», – сказав правоохоронець.

Нагадаємо, раніше управління освіти Чернівецької міської ради тимчасово відсторонило від виконання обов’язків директорку гімназії Віру Сопетик через те, що до управління надійшло близько 30 скарг від батьків про те, що керівництво закладу ніяк не реагувало на цькування дітей.

Варто зазначити, що у коментарі журналістам С4 директорка розповіла про те, що виховну бесіду з одним із класів провели після того, як класний керівник написав доповідну. Зауваження – погана поведінка та небажання вчитися.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано