Директорку чернівецької гімназії №5 тимчасово відсторонять від роботи: що відомо

Пошук
UA EN

Директорку чернівецької гімназії №5 тимчасово відсторонять від роботи: що відомо

Поділись новиною:

Управління освіти Чернівецької міської ради готує наказ про відсторонення від виконання обов’язків директорки гімназії №5 у Чернівцях Віри Сопетик на період проведення розслідування.

Про це у відеозверненні повідомила начальниця міського управління освіти Ірина Ткачук, пише С4.

За словами Ткачук, управління отримало близько 30 заяв від батьків учнів гімназії №5, у яких йдеться про цькування зі сторони педагогів і дирекції закладу до їхніх дітей.

Крім того, управління отримало тривожні «дзвіночки» про використання фінансового ресурсу, а також збору коштів на так звану благодійну діяльність в закладі освіти.

«Тому також будемо звертатись до правоохоронних органів для того, щоб вони з’ясували яка є законна підстава для збору таких коштів. Ну і звісно ми будемо з’ясувати те, чому порушували правила ведення освітньої діяльності», – каже начальниця управління.

Ірина Ткачук наголосила, що управління завжди поруч з батьками буде відстоювати інтереси і право дітей на здобуття безпечної і якісної освіти. А відтак освітянка порадила батькам у разі порушення прав дітей не боятися звертатися до уповноважених органів.

Нагадаємо, 7 березня у Чернівецькій гімназії №5 «Інтеграл» відбувся виховний урок з представницею ювенальної поліції щодо поведінки учнів. Після цього у соцмережах набув розголосу скандал щодо поведінки і спілкування з учнями поліціянтки під час заняття. Батьки також поскаржилися на те, що від керівництва школи та педагогів не було належної реакції на цькування дітей. Детальніше про ситуацію можна прочитати тут.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Масштабне відключення: частина Чернівців 22 травня перебуватиме без води
У Чернівцях понад три десятки вулиць 22 травня будуть без води через встановлення нових приладів обліку на насосній станції. Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал». З 09:00 до 2...
На вулиці Жасминній у Чернівцях завершили ремонт покриття (фото)
У Чернівцях завершили ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Жасминній. Нині її відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За сл...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано