Покращення для містян. Які оновлення чекати від нового Оператора е-квитка

Пошук
UA EN

Покращення для містян. Які оновлення чекати від нового Оператора е-квитка

Поділись новиною:

На мешканців Чернівців чекають важливі зміни в системі оплати проїзду. Зокрема, Оператор е-квитка готується представити значні оновлення.

Команда оператора працює над тим, щоб користування транспортною карткою було більш зручним та ефективним для містян.

Фото: С4

PIN та PUK-код: що потрібно знати

Так, транспортні картки будуть реалізовуватися у буклетах, які містять не лише картку, але й корисну інформацію про її використання та переваги. З головного, картка міститиме PIN та PUK-код.

PIN-код призначений для забезпечення доступу до цифрових сервісів IQ ticket, таких як чат-боти та мобільний додаток. PUK-код буде необхідний у разі втрати або блокування транспортної картки, а також для проведення її розблокування чи перевипуску.

«Незабаром з’явиться мобільний застосунок для всіх користувачів транспортних карток, у яких можна буде зручно відстежувати свої поїздки, поповнювати та перевіряти баланс. Для забезпечення безпеки та захисту даних, для авторизації в застосунку необхідний буде особистий пін код, який міститиметься в буклеті разом із транспортною краткою. Кожен власник транспортної картки матиме можливість отримати персональні PIN та PUK-коди, які нададуть контролери на маршрутах», — наголошують в пресслужбі Оператора е-квитка.

Крім того, у буклеті буде міститися повна інструкція для користувача транспортної картки: де та як перевірити баланс, як правильно користуватися карткою, а також як діяти у випадку втрати.

Як і де можна буде придбати транспортну картку

Придбати транспортну картку «Загальна» у формі буклета можна в зручних місцях, таких як мережеві торгові точки: «Нива», «Тайстра», а також у пекарнях та кондитерських NikoNova. Продаж транспортних карток здійснюється у водіїв тролейбусів та комунальних автобусів, касі офісу IQ ticket. Вартість картки становить лише 200 гривень, при цьому 150 гривень із них відразу виділяються на поїздки. Це дозволить пасажирам безперервно користуватися громадським транспортом, не турбуючись про оплату кожного разу.

Оператор е-квитка повідомлятиме про всі оновлення, тож містян закликають стежити за офіційною інформацією.

Нагадаємо, оператором, який відповідає за організацію та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у пасажирському транспорті міста обрали чернівецьку компанію «IQ tickets». Договір міський департамент транспорту та окремих питань комунального господарства з компанією підписав цьогоріч у січні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано