На двох вулицях у Чернівцях перекриють рух транспорту: де та скільки триватимуть обмеження

Пошук
UA EN

На двох вулицях у Чернівцях перекриють рух транспорту: де та скільки триватимуть обмеження

Поділись новиною:

У Чернівцях на двох вулицях перекриють рух транспортних засобів. Обмеження пов’язані із проведенням робіт по заміні аварійних опор.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

Так, 29 березня з 9:00 до 16:00 повністю обмежать рух транспорту по вулиці Л. Кобилиці. Йдеться про ділянку дороги від вулиці О. Тихого до вулиці Ольжича.

Так само через заміну аварійних опор 1 квітня з 9:00 до 16:00 частково перекриють рух транспорту по вулиці Галицький шлях, 4-В.

Нагадаємо, раніше ми писали, що через капітальний ремонт вулиці Заньковецької на ділянці дороги від вулиці Університетської до площі Філармонії повністю обмежать рух транспортних засобів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано