На вулиці Заньковецької у Чернівцях розпочинають капітальний ремонт: рух транспорту обмежать

Пошук
UA EN

На вулиці Заньковецької у Чернівцях розпочинають капітальний ремонт: рух транспорту обмежать

Поділись новиною:

У Чернівцях з 29 березня планують розпочати капітальний ремонт вулиці Заньковецької.

Про це повідомили на сайті Чернівецької міської ради, пише С4.

Зазначається, що через ремонт з 29 березня і до 1 вересня 2024 року на ділянці дороги від вулиці Університетської до площі Філармонії повністю обмежать рух транспортних засобів.

Раніше заступник міського голови Василь Зазуляк пояснював, що йдеться не про ремонт дороги, а усіх мереж з подальшим відновленням дорожнього покриття.

Згідно з тендером на сайті Prozzoro, на оновлення вулиці планують витратити майже 48 мільйонів гривень. Підрядник має провести капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької з перехрестям вулиці 28-го червня, а також облаштувати пішохідну зону.

Торги виграло тернопільське підприємство ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР». Підрядник, зокрема, має демонтувати старий шар асфальту та постелити новий. Тротуари планують влаштувати з гранітних плит та натурального каменю.

Також на вулиці мають з’явитися лавиці, паркові смітники, велосипедні парковки. На вулиці планують посадити рослини: калину «Бульдонеж», барбариси, багаторічні кущики, молонію блакитну тощо.

Нагадаємо, 27 березня у Чернівцях також розпочали капітальний ремонт частини вулиці Руської.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано