Майже 70 бойових зіткнень відбулося за добу на різних напрямках: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

Майже 70 бойових зіткнень відбулося за добу на різних напрямках: головне зі зведення Генштабу

Війна
23.03
09:15

Поділись новиною:

Розпочалася 759 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби на різних ділянках фронту відбулося 69 бойових зіткнень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Загалом ворог завдав 88 ракетних та 143 авіаційних удари, здійснив 92 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Семенівка Чернігівської області; Нескучне, Олександрівка, Дружба Сумської області; Одрадне, Колодязне, Петропавлівка, Котлярівка Харківської області; Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Часів Яр, Олександро-Шультине, Очеретине, Новобахмутівка, Желанне, Новогродівка, Бердичі, Новоселівка Перша, Семенівка, Карлівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Костянтинівка, Вугледар, Старомайорське Донецької області та Роботине на Запоріжжі.

Під артилерійським вогнем були близько 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Куп’янському напрямку ворог за підтримки авіації здійснив три безуспішних штурми позицій Сил оборони в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка та Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили сім атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне на Донеччині, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили п’ять атак ворога в районах населених пунктів Іванівське, Андріївка та Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 10 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне, де ворог за підтримки авіації 28 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти 10 разів за підтримки авіації атакували позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське, південніше Новодарівки Донецької області та біля Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби росіяни здійснили два штурми позицій українських військ.

Своєю чергою авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. А підрозділи ракетних військ уразили два райони зосередження особового складу, один засіб протиповітряної оборони та чотири важливих об’єкти окупантів.

Зазначимо, що, за даними Генштабу, українські захисники протягом 22 березня ліквідували орієнтовно 1050 окупантів, знищили 19 бойових броньованих машин та 36 артилерійських систем ворога.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано